Skip to main content

Over ons

Over ons

Het team van Santé Fysiotherapie Nieuwegein bestaat uit fysiotherapeuten die naast hun basisopleiding aanvullende opleidingen hebben gevolgd zodat zij ook manuele therapie, handtherapie, sportrevalidatie, dry-needling en (sport)massage kunnen verzorgen.

Missie

Santé Fysiotherapie is er voor alle mensen met een gezondheidsprobleem en heeft als doelstelling haar patiënten zo te begeleiden dat klachten zullen afnemen en kwaliteit van leven zal toenemen. Hierbij staat een combinatie van behandelen en bewegen centraal. Samen met u werken we aan een effectief herstel.

Onze therapeuten

Jean-Paul van Doorn

Registratienummer Big: 99033484904

Specialisaties: algemeen fysiotherapeut, covid-revalidatie, dry-needling & dierfysio

Jean-Paul studeerde in 1990 af als fysiotherapeut aan de Hogeschool Utrecht. Voordat hij zijn eigen praktijk startte, werkte hij onder andere in Duitsland en in een grote sportrevalidatie praktijk in Amsterdam. Hij is betrokken (geweest) bij diverse sportverenigingen in Nieuwegein, waaronder voetbalvereniging JSV, volleybalvereniging Vrevok en handbalvereniging Nieuwegein.

“Goede professionele behandeling gehad door Jean-paul van Doorn een echte vakman”

Harry

Edwin van de Velden

Registratienummer Big: 39066692104

Specialisaties: algemeen fysiotherapeut, manueel therapeut, handtherapie, bikefit, dry-needling & sportrevalidatie

Edwin studeerde in 2006 af als fysiotherapeut aan Hogeschool Thim van der Laan in Nieuwegein. Daarna heeft hij zijn kennis als fysiotherapeut uitgebreid door de opleidingen manuele therapie, sportrevalidatie, handtherapie en echografie te volgen. Naast voetbal en tennis is Edwin altijd een fanatieke handballer geweest. In zijn vrije tijd doet hij nu aan wielrennen en mountainbiken.

“Beste therapeuten en hebben luisterend oor. Ook geduld!”

Els

Locaties en openingstijden

Santé Fysiotherapie Nieuwegein is gevestigd op de Middelhoeve 35A in de wijk Blokhoeve in Nieuwegein. Voor individuele behandelingen maken wij gebruik van één van onze behandelruimtes. Daarnaast beschikken wij over een eigen oefenruimte met professionele apparatuur. Onze locatie in de Blokhoeve grenst aan de achterzijde aan het park, waar de oude atletiekbaan van atletiekvereniging Atverni onderdeel van uitmaakt. Indien wenselijk kunnen we dus ook buiten aan de slag. Door de lichte, huiselijke en open inrichting van onze praktijk hopen wij dat u zich hier thuis voelt. U bent van harte welkom!

Professionele oefenruimte

Onze locatie op de Middelhoeve beschikt over een professionele oefenruimte. Hier gaan we – indien nodig – met u aan de slag. Alles met als doel de door u gestelde doelen te behalen. Daarnaast wordt deze ruimte ingezet voor Fysio Fitness, voor iedereen die gezond wil bewegen.

Locatie:

Santé Fysiotherapie Nieuwegein is gevestigd op de Middelhoeve 35a in Nieuwegein.

 • Hoofdvestiging: Middelhoeve 35A, 3438 MG Nieuwegein

Openingstijden

Santé Fysiotherapie Nieuwegein begrijpt dat het niet altijd mogelijk is om onder werktijd de fysiotherapeut te bezoeken. Daarom hanteren wij ruime openingstijden, wij zijn geopend in de avonduren en in het weekend.

 • Maandag: 07:00 tot 22:00 uur
 • Dinsdag: 07:00 tot 22:00 uur
 • Woensdag: 07:00 tot 22:00 uur
 • Donderdag: 07:00 tot 22:00 uur
 • Vrijdag: 07:00 tot 22:00 uur
 • Zaterdag: 08:00 tot 14:00 uur

Liever een behandeling op een ander moment? Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Veel gestelde vragen

Zorgverzekering en tarieven

Santé Fysiotherapie heeft afspraken met alle zorgverzekeraars. U kunt daardoor – ongeacht welke zorgverzekering u heeft – bij ons terecht. Of de behandeling wordt vergoed hangt af van de door u afgesloten verzekering.

Vergoeding fysiotherapie

Fysiotherapie wordt in de meeste gevallen vergoed vanuit de aanvullende verzekering. Bij sommige chronische aandoeningen wordt fysiotherapie vanaf de 21ste behandeling vergoed vanuit de basisverzekering.

Vergoeding bij Covid-19

Vanuit de basisverzekering is er een uitgebreide dekking beschikbaar voor herstel na Covid-19. Om gebruik te maken van deze dekking heeft u een verwijzing nodig van uw huisarts. Voor deze zorg betaal je alleen eerst je eigen risico.

Wij adviseren u om voorafgaand aan een bezoek aan Santé Fysiotherapie Nieuwegein bij uw zorgverzekeraar te informeren naar de vergoedingen binnen uw zorgpolis voor dit jaar.

Tarieven

Bent u niet (voldoende) verzekerd voor fysiotherapie dan ontvangt u van ons een factuur.

 • Zitting Fysiotherapie € 40,00
 • Zitting fysiotherapie inclusief toeslag uitbehandeling € 55,00
 • Zitting manuele therapie € 45,00
 • Zitting manuele therapie inclusief toeslag uitbehandeling € 57,50
 • Screening € 20,00
 • Screening en intake en onderzoek fysiotherapie € 52,50
 • Intake en onderzoek na verwijzing € 52,50
 • Intake en onderzoek na verwijzing inclusief toeslag uitbehandeling € 60,00
 • Niet nagekomen afspraak 75% van de behandeling

Wilt u meer weten en/of een afspraak maken?

Neem dan contact op met Santé Fysiotherapie Nieuwegein.