Skip to main content

Behandelingen

Onze behandelingen

Bijna drie miljoen mensen, jong en oud, vinden jaarlijks hun weg naar de fysiotherapeut. Klachten hebben zij opgedaan tijdens het werk of sporten, maar kunnen ook het gevolg zijn van een verkeerde beweging, een ongeluk, ziekte of spontaan of door ouderdom ontstaan. Om zoveel verschillende patiënten met zulke uiteenlopende klachten goed te kunnen helpen, zijn specialisaties noodzakelijk.

Individuele behandeling of in groepen

Afhankelijk van de specialisaties die we inzetten behandelen we patiënten individueel of in groepsverband. Samen met u bepalen we welke behandeling of combinatie van behandelingen bijdraagt aan een effectief herstel van uw klacht(en). In onze professionele oefenruimte kunt u adviezen en oefeningen direct in de praktijk brengen. Maar wat uw klacht ook is en welk soort therapie wordt gekozen, de behandeling is altijd afgestemd op uw lichamelijke situatie en sluit aan bij de door u gestelde doelen.

Specialisaties

U kunt bij Santé Fysiotherapie Nieuwegein terecht voor de volgende specialisaties:

Fysiotherapie

De mate van lichamelijke bewegingsvrijheid is van grote invloed op de kwaliteit van uw leven. Daarom gaat Santé Fysiotherapie Nieuwegein graag samen met u aan de slag om fysieke klachten te verhelpen.

Revalidatie na Covid-19

Heeft u klachten als gevolg van COVID-19, beter bekend als het corona virus of SARS-CoV-2? Onze gespecialiseerde fysiotherapeuten kunnen u daarbij helpen. Na een inventarisatie van uw klachten maken wij samen met u een persoonlijke begeleidingsplan.

Manuele therapie

Heeft u klachten aan de wervelkolom of andere gewrichten en kunt u deze minder goed bewegen dan normaal? Dan kan manuele therapie de oplossing zijn, de positieve effecten zijn vaak direct merkbaar!

Dry needling

Dry needling is een effectieve behandeling bij overbelasting en spierklachten die langere tijd aanhouden.

Echografie

Echografie helpt om meer informatie te krijgen over de aandoening en de exacte locatie van de pijnklachten, hierdoor zijn we in staat een juiste diagnose te stellen.

Fysio fitness

Wilt u een fit en sterk lichaam, maar weet u niet goed hoe u dat op een verantwoorde manier bereikt? Kies dan voor fysio fitness.

Handtherapie

Klachten aan uw hand, pols of arm door bijvoorbeeld overbelasting vragen om een specialistische aanpak.

Massage

Massage stimuleert de doorbloeding, zorgt voor de afvoer van afvalstoffen en laat spieren ontspannen. Uw lichaam herstelt hierdoor snel(ler).

Sportrevalidatie

Wilt u na een ziekte, blessure of operatie uw sport weer beoefenen? Santé Fysiotherapie Nieuwegein begeleidt en adviseert u graag gedurende de revalidatie.

Meer weten of vragen over onze dienstverlening?

CC
08:48 12 Apr 22
Vakkundige fysiotherapeuten.
Els TokromoEls Tokromo
09:12 22 Dec 20
Beste therapeuten en hebben luisteren oor. Ook geduld!👍
Frank StoopsFrank Stoops
20:16 13 Dec 20
Goeie jonge fysio thomas denkt nieuw. 1e in 6jaar die effect heeft op mijn problemen. 5 voorgangers geprobeerd. Aanrader.
harry harryharry harry
05:32 21 Apr 19
Goede professionele behandeling gehad door jean-paul van doorn een echte vakman
Jan K.Jan K.
17:46 06 Feb 19
Deskundige begeleiding en ondersteuning en goede preventieve hulp. Met plezierige sfeer.
js_loader

Wilt u meer weten en/of een afspraak maken?

Neem dan contact op met Santé Fysiotherapie Nieuwegein.