Santé Fysiotherapie Nieuwegein Locatie BlokhoeveSanté Fysiotherapie Nieuwegein is gevestigd op de Middelhoeve 35A in de wijk Blokhoeve en op de Overijsselhaven 143 in de wijk Plettenburg in Nieuwegein. Voor individuele behandelingen maken wij gebruik van één van onze behandelruimtes. Daarnaast beschikken wij over een eigen oefenruimte met professionele apparatuur. Onze locatie grenst aan de achterzijde aan het park, waar de oude atletiekbaan van atletiekvereniging Atverni onderdeel van uitmaakt. Indien wenselijk kunnen we dus ook buiten aan de slag. Door de lichte, huiselijke en open inrichting van onze praktijk hopen wij dat u zich hier thuis voelt. U bent van harte welkom!

 

Professionele oefenruimteOefenzaal Santé Fysiotherapie Nieuwegein

Onze locatie op de Middelhoeve beschikt over een professionele oefenruimte. Hier gaan we – indien nodig – met u aan de slag. Alles met als doel de door u gestelde doelen te behalen. Daarnaast wordt deze ruimte ingezet voor Fysio Fitness, voor iedereen die gezond wil bewegen.

Locaties

Santé Fysiotherapie Nieuwegein is gevestigd op 2 locaties in Nieuwegein.Fysio Plettenburg

  • Hoofdvestiging: Middelhoeve 35A, 3438 MG Nieuwegein
  • Locatie bij CrossFit 1412: Overijsselhaven 143, 3433 PH Nieuwegein
    Op deze locatie is het mogelijk om gebruik te maken van ons inloopspreekuur op dinsdag van 20.15-21.00. Wilt u langskomen, laat het ons even weten.
Afspraak maken

Wilt u meer weten en/of een afspraak maken? Neem dan contact op met Santé Fysiotherapie Nieuwegein.

Contact Sante Fysiotherapie Nieuwegein

030-2082008 of direct online een afspraak maken