Sportrevalidatie Santé Fysiotherapie NieuwegeinWilt u na een ziekte, blessure of operatie uw sport weer beoefenen? Santé Fysiotherapie Nieuwegein begeleidt en adviseert u graag gedurende de sportrevalidatie. Ook voor klachten waarbij sport onderdeel is van de therapie, bent u bij ons van harte welkom.

 

Mogelijke klachten

Heeft u last van een van onderstaande klachten of herkent u zichzelf in een van de omschrijvingen? Neem dan contact op voor speciaal voor u samengesteld revalidatieprogramma.

  • Blessure als gevolg van sport.
  • Revalidatie na een operatie. Denk aan een operatie aan de meniscus, nieuwe voorste kruisband, schouder- of enkeloperatie of een nieuwe knie/heup.
  • Sporters zonder blessure die willen werken aan het verbeteren van hun uithoudingsvermogen, kracht en/of coördinatie.
  • Personen die na een rustperiode weer willen gaan sporten.
  • Mensen die chronisch ziek zijn, of beperkingen hebben en die optimaal willen bewegen om hun aandoening meer draaglijk te maken.

 

Professionele oefenzaal

Samen met u stellen we een behandelplan en revalidatieschema op dat is afgestemd op uw lichamelijke mogelijkheden en de sport die u beoefent. In onze professionele oefenzaal is alle apparatuur beschikbaar om terug te komen op uw oude niveau en/of de door u gestelde doelen te behalen.

 

Afspraak maken

Wilt u meer weten en/of een afspraak maken voor sportrevalidatie? Neem dan contact op met Santé Fysiotherapie Nieuwegein.

Contact Sante Fysiotherapie Nieuwegein

030-2082008 of direct online een afspraak maken