Santé Fysiotherapie NieuwegeinBijna drie miljoen mensen, jong en oud, vinden jaarlijks hun weg naar de fysiotherapeut. Klachten hebben zij opgedaan tijdens het werk of sporten, maar kunnen ook het gevolg zijn van een verkeerde beweging, een ongeluk, ziekte of spontaan of door ouderdom ontstaan. Om zoveel verschillende patiënten met zulk uiteenlopende klachten goed te kunnen helpen, zijn specialisaties noodzakelijk. U kunt bij Santé Fysiotherapie Nieuwegein terecht voor de volgende specialisaties:

Individuele behandeling of in groepen

Afhankelijk van de specialisaties die we inzetten behandelen we patiënten individueel of in groepsverband. Samen met u bepalen we welke behandeling of combinatie van behandelingen bijdraagt aan een effectief herstel van uw klacht(en). In onze professionele oefenruimte kunt u adviezen en oefeningen direct in de praktijk brengen. Maar wat uw klacht ook is en welk soort therapie wordt gekozen, de behandeling is altijd afgestemd op uw lichamelijke situatie en sluit aan bij de door u gestelde doelen.

Afspraak maken

Wilt u meer weten en/of gebruikmaken van een van onze specialisaties? Neem dan contact op met Santé Fysiotherapie Nieuwegein.

Contact Sante Fysiotherapie Nieuwegein030-2082008 of direct online een afspraak maken